DIGITALIZACIJA POSLOVANJA

Z uvedbo rešitev poenostavimo procese in znižujemo stroške poslovanja. Ali ste pripravljeni na izzive digitalizacije poslovanja?

NAROČNINA NAMESTO NAKUPA

Za uporabo naših rešitev plačujete mesečno naročnino, ki je odvisna od obsega uporabe. Naročnina vsebuje brezplačno podporo, brezplačne dopolnitve in brezplačne nove verzije.

UVEDBA REŠITEV NA KLJUČ

Naše rešitve uvajamo po principu ,NA KLJUČ' brez skritih stroškov.

REŠITEV USTVARJA DODANO VREDNOST

Sledenje in izsledovanje. Zmanjšanje napak pri zajemu podatkov na 0,2%. Brezpapirno poslovanje v skladišču in proizvodni. Razbremenjenost zaposlenih.

REŠITEV S KATERO PRIHRANITE

Povečanje produktivnosti. Zmanjšanje stroškov logistike. Izboljšanje storitev za vašega kupca in dobavitelja. Stroške logistike boste lahko natančno analizirali.

RAZVOJ

Hiter razvoj dodatnih funkcionalnosti po vaših zahtevah.

RAZVOJ PROGRAMSKE OPREME – odgovor na dinamično poslovno okolje

Razvoj je stalnica našega delovanja. Vključuje razvoj novih funkcionalnosti , sprememb, izboljšav in dopolnitve ter razvoja po naročilu. Z agilnim pristop razvijamo funkcionalnosti, ki jih naročniki pričakujejo. Slednji so vključeni v vse faze razvoja in lahko konstruktivno prispevajo h končnemu cilju razvoja – praktično uporabna funkcionalnost, ki so jo zahtevali. Vhodni podatki za razvoj so s strani naročnika v grobem opisani. V vseh fazah razvoja jih naročnik lahko še dopolnjuje in spreminja s ciljem optimalne rešitve.

Pri razvoju ne sprejemamo kompromisov.

Samo najboljše je dovolj dobro in vedno obstaja možnost, da je lahko še boljše.