DIGITALIZACIJA POSLOVANJA

Z uvedbo rešitev poenostavimo procese in znižujemo stroške poslovanja. Ali ste pripravljeni na izzive digitalizacije poslovanja?

NAROČNINA NAMESTO NAKUPA

Za uporabo naših rešitev plačujete mesečno naročnino, ki je odvisna od obsega uporabe. Naročnina vsebuje brezplačno podporo, brezplačne dopolnitve in brezplačne nove verzije.

UVEDBA REŠITEV NA KLJUČ

Naše rešitve uvajamo po principu ,NA KLJUČ' brez skritih stroškov.

REŠITEV USTVARJA DODANO VREDNOST

Sledenje in izsledovanje. Zmanjšanje napak pri zajemu podatkov na 0,2%. Brezpapirno poslovanje v skladišču in proizvodni. Razbremenjenost zaposlenih.

REŠITEV S KATERO PRIHRANITE

Povečanje produktivnosti. Zmanjšanje stroškov logistike. Izboljšanje storitev za vašega kupca in dobavitelja. Stroške logistike boste lahko natančno analizirali.

RAZVOJ

Hiter razvoj dodatnih funkcionalnosti po vaših zahtevah.

POSLOVNO SVETOVANJE

Izbira najbolj primerne rešitve za vaše zahteve

Osnova za pravilno izbiro programske opreme in ponudnika za uvedbo MES in WMS sistema so čimbolj jasno definirane zahteve, ki jih mora  programska oprema ustrezno reševati. Na osnovi zahtev lahko podjetja bolj transparentno, hitreje in kvalitetneje izbere primerno programsko opremo in ponudnika.
S svojimi kompetencami in znanjem lahko naročnikom pomagamo pri formiranju zahtev. Rezultat skupnega dela so jasno in natančno  definirane zahteve za uvedbo MES in WMS sistemov.

Za namene digitalizacije v podjetjih izvajamo naslednja svetovanja:

  • Ocena stanja na področju digitalizacije
  • Priprava načrta razvoja digitalnih zmožnosti podjetja
  • Priprava strategije podjetja za digitalno transformacijo