DIGITALIZACIJA POSLOVANJA

Z uvedbo rešitev poenostavimo procese in znižujemo stroške poslovanja. Ali ste pripravljeni na izzive digitalizacije poslovanja?

NAROČNINA NAMESTO NAKUPA

Za uporabo naših rešitev plačujete mesečno naročnino, ki je odvisna od obsega uporabe. Naročnina vsebuje brezplačno podporo, brezplačne dopolnitve in brezplačne nove verzije.

UVEDBA REŠITEV NA KLJUČ

Naše rešitve uvajamo po principu ,NA KLJUČ' brez skritih stroškov.

REŠITEV USTVARJA DODANO VREDNOST

Sledenje in izsledovanje. Zmanjšanje napak pri zajemu podatkov na 0,2%. Brezpapirno poslovanje v skladišču in proizvodni. Razbremenjenost zaposlenih.

REŠITEV S KATERO PRIHRANITE

Povečanje produktivnosti. Zmanjšanje stroškov logistike. Izboljšanje storitev za vašega kupca in dobavitelja. Stroške logistike boste lahko natančno analizirali.

RAZVOJ

Hiter razvoj dodatnih funkcionalnosti po vaših zahtevah.


Digitalizacija poslovanja


Naročnina namesto nakupa


Uvedba rešitev na ,ključ’


Rešitev ustvarja dodano vrednost


Rešitev s katero prihranite


Razvoj


Načrtovanje in implementacija

Storitve katerih namen je najhitrejše preiti v uporabo rešitev v produkcijskem okolju. Kratek čas uvajanje naših rešitev zmanjšuje stroške uvajanja.

Podpora in svetovanje

Namen storitev je uporaba naših rešitev brez prekinitve 7/24/365.

Razvoj programske opreme

Storitve razvoja vključujejo spremembe in izboljšave – prilagoditve programske opreme, nove funkcionalnosti in nove module programske opreme po naročilu.

Poslovno svetovanje

S široko paleto znanj in kompetenc iz IT področja lahko naročnikom svetujemo pri dosegi ciljev informatike.

Strojna oprema

Pravilno izbrano tehnično kompleksno namensko strojno opremo je potrebno konfigurirati za optimalno uporabo, ter jo ustrezno vzdrževati. Le tako jo lahko nemoteno uporabljamo v predvideni življenski dobi.