DIGITALIZACIJA POSLOVANJA

Z uvedbo rešitev poenostavimo procese in znižujemo stroške poslovanja. Ali ste pripravljeni na izzive digitalizacije poslovanja?

NAROČNINA NAMESTO NAKUPA

Za uporabo naših rešitev plačujete mesečno naročnino, ki je odvisna od obsega uporabe. Naročnina vsebuje brezplačno podporo, brezplačne dopolnitve in brezplačne nove verzije.

UVEDBA REŠITEV NA KLJUČ

Naše rešitve uvajamo po principu ,NA KLJUČ' brez skritih stroškov.

REŠITEV USTVARJA DODANO VREDNOST

Sledenje in izsledovanje. Zmanjšanje napak pri zajemu podatkov na 0,2%. Brezpapirno poslovanje v skladišču in proizvodni. Razbremenjenost zaposlenih.

REŠITEV S KATERO PRIHRANITE

Povečanje produktivnosti. Zmanjšanje stroškov logistike. Izboljšanje storitev za vašega kupca in dobavitelja. Stroške logistike boste lahko natančno analizirali.

RAZVOJ

Hiter razvoj dodatnih funkcionalnosti po vaših zahtevah.

Digitalizacija poslovanja

Naročnina namesto nakupa

Uvedba rešitev na ,ključ’

Rešitev ustvarja dodano vrednost

Rešitev s katero prihranite

Razvoj

Trace.Prisotnost

Rešitev za registracijo delovnega časa z evidencami prisotnosti, nadurnega dela, prevozov na delo, dopustov, bolniške odsotnosti.

Trace.Pristop

Z uporabo namenske strojne opreme lahko zagotovimo kontrolo vstopa v vaše poslovne in industrijske prostore, dele prostorov in pisarne kjerkoli na svetu iz enega mesta.

Trace.MES

Z rešitvijo zagotavljamo učinkovito upravljanje vaših proizvodnih procesov za namene digitalizacije proizvodnje, sledljivosti in izsledovanja.

Trace.WMS

Informacijska podpora notranjim in zunanjim logističnim procesom, ki jih srečujemo v skladiščih in proizvodnji ter med podjetji v preskrbovalni verigi.

Trace.BiD

Business Inteligence Dashboard je rešitev, s katero lahko sami, na enostaven način, pripravite nadzorne plošče, s katerimi spremljate vaše poslovne procese.

Trace.ReportServer

Uporabniki naših rešitev lahko neposredno izdelujejo in upravljajo poročila.